Teľacie mäso


450 g Ružový teľací DOUBLE RICH STEAK (sous-vide) zo stehna s omáčkou podľa výberu 17,50 €
/ pfeffer omáčka so zeleným korením a chilli / syrová omáčka / pikantná omáčka zo slaniny, cesnaku a feferónov / smotanová dubáková omáčka /demi-glace omáčka a bylinkové maslo
220 g Vyprážané teľacie rezne 10,90 €
slovenský zemiakový šalát
200 g Pikantné teľacie ragú 9,90 €
na údenej slaninke, papričkách jalapeňo, mladej cibuľke, zelených fazuľových strukoch a smotane

Metóda Sous Vide

Slovo Sous-Vide pochádza z francúzštiny a v preklade znamená "vo vákuu". Metóda Sous-Vide je varenie pri konštantne nízkej teplote. Všetky chute sa počas pomalého varenia premiešajú a prestúpia celú ingredienciu, ktorá sa varí rovnomerne a je všade rovnako „prepečená“.











Späť Menu Ďalej