Bravčové mäso


230 g Ružová bravčová panenka na grile (sous-vide)
s omáčkou podľa výberu
9,90 €
/ pfeffer omáčka so zeleným korením a chilli / syrová omáčka / pikantná omáčka zo slaninky, cesnaku a feferónov /
230 g Ružová bravčová panenka na grile (sous-vide)
s grilovanou čerstvou zeleninou a smotanovo – dubákovou jäger omáčkou
11,90 €
230 g Ružová bravčová panenka na grile (sous-vide)
s grilovanými fazuľovými strukmi na cesnaku, údenej slaninke a feferónoch
10,90 €
230 g Ružová bravčová panenka na grile (sous-vide)
s bylinkovým maslom a demi glace omáčkou
9,90 €
200 g Ragú z bravčovej panenky PIKANT 9,50 €
so zeleným korením, papričkami jalapeňo a údenou slaninou

Metóda Sous Vide

Slovo Sous-Vide pochádza z francúzštiny a v preklade znamená "vo vákuu". Metóda Sous-Vide je varenie pri konštantne nízkej teplote. Všetky chute sa počas pomalého varenia premiešajú a prestúpia celú ingredienciu, ktorá sa varí rovnomerne a je všade rovnako „prepečená“.

Späť Menu Ďalej